top of page
UA_0118741624_Cover_U1.jpg
UA_0118741624_Cover_U1.jpg
Miekanloisto kirjoja
Miekanloisto (ensimmäinen osa, julkaistu Books on Demand kustantamossa 2019 kevättalvella 26.3. Kirjan toinen painos on julkaistu 5.11.2021)

Candoran sauva 

 

ISBN-13: 978-952-80-5024-7 kovakantinen

 

Miekanloisto - Candoran sauva on kirjasarjan aloitusosa. Se tutustuttaa sinut, arvoisa lukija, kirjan esinäytöksen kahdeksan toisiinsa liittyvän novellin kautta tuon maailman Jumalaan, maailman syntyyn ja pahuuden heräämiseen tuossa maailmassa, jonka jälkeen varsinainen tarina pääsee alkamaan. Kirjan keskei-simmät henkilöt ovat nuori herra Zargon ja velho Serafim.

Eräänä syksyisenä päivänä nuoren Zargonin hyvin arkinen elämä muuttuu odot-tamattomalla tavalla. Hänen hankkimansa vanha historiakirja muuttaa hänen rauhallisen ja seesteisen elämänsä yhdessä hetkessä. Historiikin sivuilta Zargon näkee kuvan tutulta näyttävästä linnasta, ja se saa hänen sydämensä jättämään pari lyöntiä väliin. Hän huomaa linnan lipussa hänelle vuosien varrella tutuksi tulleen apilasymbolin. Mikä on tämä salaperäinen linna, joka on lapsuudesta asti kummitellut hänen unissaan? Entä linnan lipussa oleva arvoituksellinen apila-symboli, joka on samanlainen kuin hänen riipuksessaan? Mikä mysteeri kät-keytyy tähän kaikkeen? Tästä alkaa uskon ja toivon täyteinen kiehtova, osin traaginen ja jännittävä seikkailu.

ISBN-13: 978-952-80-5034-6 jättipokkari

 

Katkelma kirjasta Miekanloisto Candoran sauva 

Heinikossa värikkäällä tilkkupeitolla istuva Zargon irrotti sinisien silmiensä kat-seen perhosesta ja kääntyi tuijottamaan metsänreunassa kasvavia punakukalli-sia pensaita. Hän kohotti pientä sormeaan ja sanoi jotain epämääräistä vauvojen kielellä, jolloin hänen äitinsä kysyi lempeästi:

     - Zar-kulta, mitä sinä osoitat? Eihän siellä ole mitään.

   Zargon laski kätensä alas irrottamatta katsettaan metsänlaidasta. Pian hänen edessään lenteli kaksi sinistä perhosta. Hänen kasvoilleen levisi leveä hymy, jol-loin pari hänen suuhunsa vastapuhjennutta etuhammasta tuli näkyviin.

     - Ai, perhosiako sinä katselet. Eivätkö ne olekin kauniita? Maritima sanoi haikeasti hymyillen.

   Hän silitti Zargonin kullankeltaisia ohuita enkelinkiharaisia hiuksia ja sanoi hämmästyneenä:

     - Kylläpä nuo perhoset käyttäytyvät omituisesti, kun ne eivät millään lähde pois ympäriltäsi.

     Maritima suoristi mekkonsa helmaa ja kokeili varovasti vaaleita hiuksiaan, jotka olivat korkealla nutturalla. Sitten hän käänsi huomionsa takaisin kirjaan ja unohti kummallisesti käyttäytyvät perhoset. Perhoset jatkoivat itsepintaisesti Zargonin piirittämistä. Zargonin katse ei värähtänytkään, hän vain hymyili yhä leveämmin ja tuiotti sinisillä silmillään metsän reunaan, aivan kuin hän olisi kat-sellut jonkun lähestymistä. Pian Zargon alkoi jälleen äännellä omalla kielellään. Maritima myhähti hymyillen lukemisensa keskeltä kuullessaan poikansa ääntelyn ja sydämen pohjasta tulleen naurun, mutta jatkoi silti lukemista. Välillä Zargon oli aivan hiljaa kuin kuunnellen ja sitten hän yhtäkkiä äännähti ikään kuin olisi vastannut jollekin.

ISBN-13: 978-952-80-9958-1 e-kirja

UA_0118741624_Cover_U4.jpg
UA_0118741624_Cover_U4.jpg
UA_0118741624_CoverHC_Toivonen[3285].jpg

Painettu kirja on kovakantinen lankasidottu ja pokkari liimasidottu. 

Sivujen määrä on 580.

Lue Candoran sauva kirjan tekstistä katkelma Google -kirjoista. Se löytyy Google-teoshaulla. Paina tästä linkistä lukeaksesi katkelman.

Kannen kuvittajan kotisivun osoite:

https://dh-illustration-grafik.de/2018/12/13/fantasy-und-science-fiction/

Kirja on ostettavissa monista verkkokaupoista kovakantisena, pokkarina ja 

e-kirjana! 

Miekanloisto (toinen kirja, työn alla)

Sumujen saari

Kirja on jatkoa Candoran sauva -kirjalle. Tarina kertoo velho Serafimista ja tuli-keiju Virvasta ja heidän matkastaan Khoral-linnan raunioille sekä siitä minkälaisiin koitoksiin he matkallaan joutuvat. 

Miekanloisto (kolmas kirja, työn alla) 

Nousevan kuun torni (työnimi) 

Kirja jatkaa siitä, mihin edellinen Khoral-linna-kirja jäi. Tarinasta käy ilmi, että on-nistuuko Serafim tehtävässään herättää Valittu Zargon kuolleista, ja mitä siitä hänen onnistuessaan aiheutuu. 

Miekanloisto (neljäs kirja, tuleva) 

Salaisuuksien kartano (työnimi) 

 

The Tower of the Rising MoonKlimenko Music
00:00
bottom of page